Penzión Reitmayer Penzión Reitmayer Penzión Reitmayer Penzión Reitmayer

Szálláslehetőség a panzióban

A Reitmayer Panzióban kényelmesen berendezett kétágyas, háromágyas valamint családos látogatók számára 2+2 ágyas szobákban biztosítunk szálláslehetőséget. Valamennyi szoba zuhanyzósarokkal és WC-vel ellátott különálló fürdőszobát tartalmaz. A szobák alapfelszereltségéhez tartozik műholdas programokat sugárzó TV, hűtőszekrény és gyorsforraló.

Interiér izby v penzióne
Interiér izby v penzióne
Interiér izby v penzióne
Interiér izby v penzióne
Interiér izby v penzióne
Interiér izby v penzióne

A panzió földszinti részén kellemes, kandallós vendéglő található. A vendéglőenteriőr meghitt és kizárólag saját vendégeink, ill. barátaik részére van fenntartva. A reggeli svédasztalok formájában kerül felszolgálásra. Az ízek hazaiak, a napi kínálat 5-7 fajta ételből tevődik össze. Főszakácsunk készséggel tesz eleget a vendégek igényeinek és a hozzáférhető alapanyagokból szívesen készít fantasztikus ételkülönlegességeket. A vendéglő naponta 16.00 – 21.00 óra között várja vendégeit, szükség szerint azonban a nyitva tartást 24.00 óráig meghosszabbíthatjuk. Csoportos rendelés esetén az ételeket meghatározott időpontra, a nyitvatartási időn kívül is elkészíthetjük.

Buffet style breakfast
Restaurant with Fireplace
Buffet style breakfast
Buffet style breakfast

Vendégeink számára a nyári hónapokban az ételeket a teraszon szolgáljuk fel. A vendégeknek lehetőségük nyílik továbbá, hogy kikapcsolódjanak a panzió gondosan rendben tartott kertjében.

Terasz
Terasz

Kínálunk vendégeinknek a kerti grill lehetőséget is.

Letná terasa

Az idelátogatók számára a panzió magánparkolójában ingyenes parkolóhelyet biztosítunk. A vendégek számára továbbá a szobaárába foglalt wi-fi hozzáférést biztosítunk.

Céges rendezvények, képzések és egyéb kisebb társasági rendezvények céljaira a 30 férőhelyes konferencia terem bérbeadását kínáljuk.

Szobaárak