Apartmány Reitmayer Apartmány Reitmayer Apartmány Reitmayer Apartmány Reitmayer

Szállás apartmanokban

A Reitmayer Apartmanházban 4 kényelmesen berendezett 70 m2 alapterületű apartman található. Az apartmanok felszereltségéhez zuhanyzósarokkal és WC-vel ellátott fürdőszoba tartozik. Az apartman alapfelszereltségét képezi továbbá műholdas programokat sugárzó TV, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő és gyorsforraló.

Az emeleti két apartmanban egy egyágyas és egy háromágyas szoba található. A földszinti két apartman akadálymentesített megoldásával kiváló az idősebb látogatók vagy mozgáskorlátozott vendégeink számára.

Interiér apartmánu
Interiér apartmánu
Interiér apartmánu
Interiér apartmánu

A panzió földszinti részén kellemes, kandallós vendéglő található. A vendéglőenteriőr meghitt és kizárólag saját vendégeink, ill. barátaik részére van fenntartva. A reggeli svédasztalok formájában kerül felszolgálásra. Az ízek hazaiak, a napi kínálat 5-7 fajta ételből tevődik össze. Főszakácsunk készséggel tesz eleget a vendégek igényeinek és a hozzáférhető alapanyagokból szívesen készít fantasztikus ételkülönlegességeket. A vendéglő naponta 16.00 – 21.00 óra között várja vendégeit, szükség szerint azonban a nyitva tartást 24.00 óráig meghosszabbíthatjuk. Csoportos rendelés esetén az ételeket meghatározott időpontra, a nyitvatartási időn kívül is elkészíthetjük.

Buffet style breakfast
Restaurant with Fireplace
Buffet style breakfast
Buffet style breakfast

Vendégeink számára a nyári hónapokban az ételeket a teraszon szolgáljuk fel. A vendégeknek lehetőségük nyílik továbbá, hogy kikapcsolódjanak a panzió gondosan rendben tartott kertjében.

Terasz
Terasz

Zártkörű társasági összejövetelek, vagy grillpartik megrendezésére felkínáljuk a kert legtávolabbi részén található kerti faház (kaliba) bérbe adását, grillezővel és további felszereléssel.

Záhradná koliba
Letná terasa

Az idelátogatók számára a panzió magánparkolójában ingyenes parkolóhelyet biztosítunk. A vendégek számára továbbá a szobaárába foglalt wi-fi hozzáférést biztosítunk.

Céges rendezvények, képzések és egyéb kisebb társasági rendezvények céljaira a 30 férőhelyes konferencia terem bérbeadását kínáljuk.

Szobaárak